EBA’NIN YILDIZLARI

Rize merkez Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 6-A sınıfı olarak COVID-19 salgını sebebiyle evde kalarak Milli Eğitim Bakanlığımızın EBA sistemini aktif bir şekilde kullanmaya devam ediyoruz.

Öğrencilerimiz her gün Eba sistemi aracılığıyla öğretmenlerinin gönderdiği  testleri çözüyor , alıştırmaları yapıyor, arkadaşlarıyla tartışma konuları üzerine beyin fırtınası yapıyor , dersler hakkında ve çeşitli kişisel gelişim alanları konusunda hem öğretmenleriyle hem arkadaşlarıyla yoğun bir iletişim halinde bulunuyor. Böylece okuldan ayrı da kalsak tatilde değil uzaktan eğitim sürecinde olduğumuzun bilincinde olarak sorumluluklarını yerine getiriyor. Bizler de öğrencilerimizin Eba sistemini kullanmasını daha da fazla teşvik etmek amacıyla ebadaki katılım durumlarına göre  "EBA'NIN YILDIZLARI " nı seçiyoruz. Her ay seçtiğimiz öğrencilere sertifikalarını elektronik ortamda göndereceğiz.Bu ayın yıldızları sertifikalarını aldı ve çok mutlu oldu. Bundan sonra da ebayı her gün takip edeceklerini belirttiler. Eba sistemi sayesinde çocuklarımızla iletişim kurmak çok güzel.En yakın zamanda sağlıklı günlerde tekrar bir araya geleceğimizi biliyoruz, hepinizi cooook seviyoruz çocuklar ...



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      25.04.2020     
Tebrik ediyorum. Tatil değil uzaktan eğitim.

E
ESRA AKTAŞ      26.04.2020     
Asıl biz size teşekkür ederiz sayın müdürüm, webinarlar sayesinde bizler eba sayesinde de çocuklarımız bu süreci verimli bir şekilde geçiriyor..