
Seval Gümüşler, Nurten Eser, Özden Eşki, Feriha Malkoç
- Tarih: 4.03.2020Okunma: 573
Okuldan Benzer Haberler
-
Seval GÜMÜŞLER 405 DEMOKRASİ VE İSAN HAKLARI PANELİ
-
Yasemin ARICAN, Yalçın ARICAN 602 HİKAYE DİNLEME ETKİNLİĞİ
-
Zübeyda YALÇIN, İlknur KARAOĞLU 502 SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA KULÜBÜ KERMESİ
-
CENGİZ AZMAN 541 YENİDEN KAVUŞTUK
-
CENGİZ AZMAN 542 UZAKTAN EĞİTİMDE İLK HAFTA
-
CENGİZ AZMAN 595 OKULUMUZU HER YÖNÜYLE HAZIRLIYORUZ
-
CENGİZ AZMAN 577 OKULUM TEMİZ
-
CENGİZ AZMAN 564 ÖĞRENCİLERİMİZE KAVUŞTUK
-
CENGİZ AZMAN 790 SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ÖZEL
-
CENGİZ AZMAN 954 PANDEMİ DÖNEMİNDE YARIM KALAN TABLOLAR RESİM SERGİSİ
ÇAYELİ ANADOLU LİSESİ OKUMA KULÜBÜ OKUYOR, TARTIŞIYOR, YORUMLUYOR
Çayeli Anadolu Lisesi Okuma Kulübü çalışmaları

" Artık kimse kitap okumuyor!" Son zamanlarda hepimizin çok sık duyduğu ve kullandığı bir cümle... Belki okumanın zevkine varılmamış, belki buna hiç ihtiyaç duyulmamış ya da hep ertelenmiş bir edim okumak.
Aynı zamanda ciddi bir manevi ihtiyaç da olan okumanın hayati öneminin kavranmasını sağlamanın eğitim öğretimin ilk amacı olduğu düşüncesinden yola çıkarak bu projeyi hayata geçirmeye karar verdik.
Bir okuma kulübü şeklinde yapılandırdığımız projemizde; Türk ve dünya yazınından seçilecek olan kült eserlerin okunmasının ardından belirlenen tarihte ve yerde bir araya gelinerek eser yorumlanıp tartışılmaktadır.
Tartışmaların içeriği edebi, tarihi, sanatsal, kültürel, sosyal ve psikolojik esaslara göre biçimlendirilmektedir.
Etiketler: