5A SINIFI KUR'AN-I KERİME GEÇİŞ

Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuzda 5/A sınıfı öğrencilerimizin Kuran’a geçmelerini taçlandırmak gayesiyle öğrencilerimiz tarafından iki aşamadan oluşan bir program düzenlendi.

Ardeşen Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulumuzda Aliye AĞGÜL ve Muhammet TAŞKIN hocalarımızın koordinatörlüğünde 5/A sınıfı öğrencilerimizin Kuran’a geçmelerini taçlandırmak gayesiyle öğrencilerimiz tarafından iki aşamadan oluşan bir program düzenlendi.

Okulumuzun cep sinema salonunda tertip edilen program; Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayıp, okul müdürümüz İlyas TOPÇU’nun günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşma ile devam etti. Müdür Bey: Hafızlığın önemi ve mükâfatına değindikten sonra Kuran-ı Kerim’in hayatımızda olması gereken yerine ve hayatımızın gayesi oluşuna vurgu yaptı. Öğrencilerimiz tarafından; Kuran-ı Kerimden demetler, Hadis dinletileri sunuldu. Hafız - Hafızlık Aşkı gibi şiirler, konuyla aynı temalı ilahiler seslendirildi ve dua ile program kapanışı gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize velilerimiz tarafından hediye edilen Kuranlar sunulurken, onlar tarafından öğretmenlerine gül takdimi yapıldı. İkinci aşamada ise; velilerimizin hazırladığı yiyecekler misafirlere ikram edildi ve güzel temennilerle program sonlandırıldı.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı