ATATÜRK ORTAOKULU KİTAP TANITIMI

Gruplar halinde okuduğumuz kitapları görseller, materyaller ve kostümlerle tanıttık.

Okulumuzda okuduğumuz kitapları görseller, materyaller ve kostümlerle tanıttık.

Kalkandere Atatürk Ortaokulunda okuduğumuz kitapları tanıttık. 

Kitapları her açıdan anlamak ve değerlendirmek amacıyla yola çıktık. Önce gruplar halinde kitaplarımızı okuduk. Kitaplarımız: Peter Pan, Alice Harikalar Diyarında, Balonla Beş Hafta ve Charlie'nin Çikolata Fabrikası'ydı. Ardından kitaplarımızla ilgili resimler yaptık, maketler tasarladık, kitapların yazarlarını tanıtan görseller hazırladık. Tüm bunları bir sergide topladık ve okulumuzdaki tüm öğrencilerin sergimizi gezmesini sağladık. Öğrencilerimiz sergiyi ilgiyle gezdiler, kitapların içerikleriyle ilgili bilgi edindiler. Görseller sayesinde de kitapla ilgili bilgi sahibi oldular. Biz çok eğlendik ve bilgilendik. (Bu 7/B sınıfımızın sergisi, 7/A sınıfımızın sergisi de yolda :) ) 



Etiketler:   

YORUMLAR


F
Fikret ARMUTCU      7.12.2023 23:57:04     
"Kitap Tanıtımı" Etkinliğinde emeği geçen başta Zeynep EMİRALİOĞLU Hoca olmak üzere herkese müteşekkiriz. Umuyoruz, toplum olarak bizleri iyiye, doğruya ve güzele yönelten kitaplar okuruz.

  • Z
    Zeynep Emiralioğlu      7.12.2023 23:57:04
    Katılımlarınızdan ve öğrencilerinizi güzelce yönlendirmenizden ötürü ben teşekkür ederim hocam. İnşallah yanlışı doğruyu seçebilen bir nesil yetiştirmemizi sağlayan kitaplar seçebiliriz.