DİKKAT KARŞINIZA TAHTA ARABALI BİR ÇÖZÜM ÖĞRENCİSİ ÇIKABİLİR

Ana sınıfı düzeyinde gerçekleştirdiğimiz ve Seda ŞENGÜL öğretmenimizin mimarlığında ortaya çıkan etkinliğimizde öğrencilerimizin kendi eserleri olan tahta arabalar hem tasarım alanında yarıştı, hem de bitiş çizgisine ulaşabilmek için hız sınırlarını biraz aştı.

Hamidiye Çözüm Koleji'nde bugün Formulaz fırtınası yaşandı. Bu kez tahta arabaların başında koca koca adamlar değil minik kalpler vardı. Çözüm Koleji farkını bir kez daha ortaya koydu ve fark yaratanlar kulubünde yerini aldı.

Bu mükemmel projeyi yerel ve ulusal medya takipteydi. TRT başta olmak üzere etkinliğimize ilgi gösteren tüm medya mensuplarına, Pazar kaymakamımız Mustafa AKIN'a , Tunca Belediye Başkanımız Ahmet Naci AYTEMİZ'e, Pazar Belediye Başkan Yardımcımız Dursun GÜNEŞ'e, Yönetim Kurulu Başkanımız Recep BİBEROĞLU'na ,Formulaz Dernek Başkanımız Murat GÜL'e ve katılım gösterip emek veren, tahta arabaların gücüne güç katan değerli velilerimize teşekkür ederiz.

Hamidiye Çözüm Koleji ailesi olarak gerçekleştirdiğimiz etkinlikten gurur duyuyoruz. Her geçen gün daha iyisini ortaya koymak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı