Oğuzhan ÇÖL- Pakize ÇETİN
- Tarih: 12.05.2022Okunma: 459
Okuldan Benzer Haberler
-
AZİZE YANIK 34 DEĞERLER EĞİTİMİ (EKİM AYI ETKİNLİKLERİ)
-
AZİZE YANIK 49 DEĞERLER EĞİTİMİ (EKİM AYI ETKİNLİKLERİ)
-
AZİZE YANIK 23 DEĞERLER EĞİTİMİ TEMİZLİK
-
AZİZE YANIK 62 MEVLİD-İ NEBİ PROGRAMI
-
AZİZE YANIK 47 MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI
-
Ufuk TUTAL 82 GENÇLİK HAFTASI BAHAR ŞENLİĞİ
-
FARUK ÇAVUŞ 178 29 MAYIS 1453 İSTANBULUN FETHİ KUTLAMA PROGRAMI ETKİNLĞİ
-
Esra Kıran 99 OKUL TANITIM ETKİNLİĞİ
-
Esra Kıran 83 TÜRK MUTFAĞI TANITIM ETKİNLİĞİ
-
Cengiz Büyük 85 ENERJİ TASARRUFU HAFTASI
YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜM TANITIM ETKİNLİĞİ
Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü alan tanıtımı kapsamında İlçemiz Atatürk Ortaokulu 8. sınf öğrencileri okulumuzda kahvaltı etkinliği ile ağırlandı.
Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Oğuzhan ÇÖL ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölye Şefi Pakize ÇETİN ile atölyelerimizin tanıtımını yapıldı. Uygulamalı derslerdeki fotoğraflardan yararlanılarak hazırlanan slayt gösterisi ile bölümün avantajları, erasmus projelerimiz, bölüm etkinlikleri, ulusal ve uluslararası katıldığımız yarışmalarla ilgili tanıtım yapıldı.
Ayrıca okulumuz yiyecek içecek hizmetleri alanından mezun olup şu an Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde okuyan Emine KESİMAL de bölümün avantajları konusunda öğrencileri bilgilendirdi.
Etiketler: