RİZE BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAHMİ METİN OKULUMUZDA

Okulumuz Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine yönelik düzenlenen “Kariyer Günleri “etkinliğinin konuğu Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi METİN oldu.

Okulumuzun konferans salonunda düzenlenen “Kariyer Günleri” etkinliğinin  konuğu Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi METİN oldu. Belediye Başkanımızın öz geçmişi anlatmasıyla başlayan programda Başkan , hayatından kesitler sunarak yaptığı hizmetleri Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi ailesi ile paylaştı.

Samimi bir ortamda geçen “Kariyer Günleri” etkinliğinde okulumuz öğrencileri ile Rize Belediye Başkanı Sayın Rahmi METİN arasında soru cevap şeklinde diyaloglar yaşandı. Okulumuz öğrencileri, Sayın Rahmi METİN’e  Belediye Başkanlığı görevi ile ilgili sorular yönetirken, Sayın Rahmi METİN’de  , öğrencilere bugünlere nasıl geldiğini, hangi aşamalardan geçtiğini ve başarısının sırlarını anlattı.

Ayrıca yapılan etkinliklerin öğrencilerin, kendini tanımasına, iletişim becerilerini geliştirmesine, bilgi ve yeteneklerinin de farkına varmasına katkı sağlayacağı belirtildi.



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      6.01.2020     
Pek çok okul için örnek çalışma. Tebrik ediyorum...