HAYVAN DOSTLARIMIZI ZÄ°YARETÄ°MÄ°Z...

E-twinning projemiz olan Oku! Uygula! Yay! kapsamındaki diğer etkinliğimiz Sokak Hayvanları Geçici Bakım Evi ve Rehabilitasyon Merkezine olan ziyaretimizdi..

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 5-B sınıfı bibliyofilleri olarak öncelikle belirlediÄŸimiz kitapları okuyoruz,  sonrasında kitap sohbetlerimizi yapıyoruz ve son olarak kitaplarımızda verilmek istenen deÄŸer ve kitabın temasına uygun etkinliklerimizi gerçekleÅŸtiriyoruz. Hachiko ve Martıya Uçmayı Öğreten Kedi isimli iki eseri okuduk. Hachiko,  bir köpek ve profesörün dostluk hikayesi. Profesör vefat etmesine raÄŸmen köpeÄŸi Hachiko  onu yıllar  boyunca aynı yerde bekliyor. Bu sadakat timsali güzel hikayeden  çok etkilendik. DiÄŸer kitabımız Martıya Uçmayı Öğreten Kediydi. Hikayede Kedimiz Zorba,  Åžanslı ismindeki Martıya  uçmayı, bizlere de dostluÄŸun ve cesaretin önemini anlatıyor. Hayvan dostlarımızın bu güzel öykülerinden sonra barınak ziyaretimiz çocuklarımız için çok anlamlı ve deÄŸerli. Hayvan dostlarımızla geçirdiÄŸimiz zaman çok neÅŸeli, eÄŸlenceli  ve aynı zamanda öğreticiydi. Veteriner beyin bizleri bilgilendirici çalışması çok kıymetliydi. Dostlarımızı tekrar ziyaret etmek dileÄŸiyle... 



Etiketler:   

YORUMLAR


M
Metin DEMÄ°R      17.12.2019     
Bu yaşta hayvan sevgisinin farkına varmaları için böyle bir etkinliğin düşünülmüş olması çok güzel. Düşünen ve uygulayan hocamızı tebrik ediyorum.

  • Z
    Zeynep HELLAÇ AKSU      17.12.2019
    Teşekkür ederim hocam.İnşallah daha bilinçli bireyler olarak yetişirler.
Y
YaÅŸar Koçak      18.12.2019     
Harikasınız. Tebrik ediyorum...

  • Z
    Zeynep Hellaç Aksu      18.12.2019
    Teşekkür ederim, sayın müdürüm.
Ã
Özlem SÃœKÃœT (Sınıf Öğetmeni)      19.02.2020     
Etkinliğin sürecini çok beğendim. Çalışmanızı örnek alıp, en kısa zamanda uygulamaya çalışacağım.