MALATYALI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADIK

Gençlik ve Spor Bakanlığının MEKTUP YAZ KENDİNİ TANIT KARDEŞ EDİN ŞEHRİNİ TANIT adlı projesi kapsamında Malatya Yeşilyurt Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi) ile Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında ortak etkinlikler başladı. 

Malatya Yeşilyurt Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yapılan proje kapsamında öğrencilerimiz önce birbirlerine mektup yazdı ve karşılıklı olarak Malatya ve Rize illerini mektuplardan tanımaya çalıştı. Bu kapsamda Malatya Yeşilyurt Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Rize’ye gezi düzenledi.

Bugün öğretmen ve öğrenciler Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.  Okul Z-Kütüphanesinde yapılan törenle öğrenciler tanışarak birbirlerine yörelerini tanıtıcı hediyeler verdiler. Okul Müdürü Nilgün DÜLGER öğrencilere Rize yöresine ait keşan hediye etti.  Ayrıca “250 Şehide 250 Bayrak Projesi” anısına misafirlere bayrak takdim etti.

Daha sonra misafir öğrenciler ev sahibi öğrencilerin rehberliğinde  okulu ve birimlerini gezdi. Okuldan ayrılan misafirler Ayder’e gitti.

Gezinin yarınki kısmında Malatya’dan gelen misafirler ile Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Derepazarı sahilde piknik yaptıktan sonra Rize Kalesi ve Ziraat Çay Bahçesi’ne gezi düzenleyecek.  Pazar günü ise misafirler şehrimizden ayrılarak Malatya’ya geri dönecek.

MEKTUP YAZ KENDİNİ TANIT KARDEŞ EDİN ŞEHRİNİ TANIT adlı projesinin ikinci ayağında ise Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri 3-5 Mayıs tarihlerinde Malatya’ya gezi düzenleyecek.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı