eTwinning PROJEMİZ ŞUBAT ETKİNLİĞİ

3. Sınıf Öğretmenimiz Ahmet BAŞ ve öğrencilerimizin ortak olarak yürüttüğü çok uluslu eTwinning projemiz "Doğaya Dost Dokunuşlar" projemizin Şubat ayı etkinliklerini tamamladık ve okulumuz adına Twinspace'e yükledik.

Teknolojik gelişmelerin olumsuz etkileri ile doğal kaynaklar hızla tükenmekte, bu nedenle malzeme tüketimini azaltmak, değerlendirilebilir atıkları geri dönüştürmek suretiyle doğal kaynakların verimli olarak kullanılması gerekmektedir. Aralık 2019'da başlayıp Mayıs 2020'de sona erecek olan "Doğaya Dost Dokunuşlar" adlı projemizde; kompost yapımı, atıkların değerlendirilmesi ve çevre temizliğiyle ilgili çalışmalar yapacağız. Çocuklar fiziksel ve duygusal olarak doğayla aralarında bir bağ hissettikten sonra hem geçmiş nesillerin bıraktığı yaraları sarmayı hem de gelecek için uygulanabilir, sürdürülebilir pratikler ve politikalar geliştirmeyi görev edinecektir.
 Bu amaçla yürüttüğümüz projemizin şubat ayı etkinliklerinde, öğrencilerimizle okul çevresindeki atıkları toplayarak eserler yarattık ve okulumuzun eTwinning köşesinde sergilemeye başladık.



Etiketler:   

YORUMLAR


M
Mustafa KALENDER      6.03.2020     
Emeği geçenleri tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.

S
Saygün YANILMAZ      6.03.2020     
Tebrik ediyorum emeklerinize sağlık.

Y
Yaşar Koçak      8.03.2020     
Harikasınız. Tebrik ediyorum...

K
Kevser ŞAHİN      10.03.2020     
Çok güzel eserler çıkmış ortaya, proje de çok anlamlı. Başarılar diliyorum.

B
Bülent ERGENE      10.03.2020     
Tüm emeği geçenleri kutlarım.