RENKLERİN SUYLA DANSI EBRU SERGİSİ

Çayeli Merkez Anaokulu Çocuk Kulübü Sınıfımızın EBRU SERGİSİ 26 Mart 2019 Salı günü Çayeli Kaymakamlığı Giriş Salonunda gerçekleştirildi.Geleneksel el sanatlarımızdan renklerin suyla dansı olarak nitelendirilen Ebru Sanatı Kulüp öğretmenimiz Deniz ÇOMOĞLU rehberliğinde hazırlandı. Yapılan çalışmaların sonucunda gerçekleştirilen sergiye gösterilen ilgi oldukça yoğundu.

Sergi açılışında Çayeli Kaymakamımız Sayın Mehmet ÖZTÜRK, Rize İl Milli Eğitim Müdür Yard.Sayın Salih YELKENCİ, Çayeli Cumhuriyet Başsavcımız Sayın Murat Yasin SÜLEK, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin ŞAHİN başta olmak üzere pek çok kurum müdürü ve idare amirleri bizlere eşlik etti.

Sergi açılışında kulüp öğrencilerimizin sema gösterisi büyük ilgi topladı.Birbirinden güzel ve orijinal eserlerin sergilendiği  programda öğrencilerimizin aileleri de bizlere eşlik ettiler.Pek çok davetlinin katıldığı programda öğrencilerimizin emekleri ile yapılmış olan eserlere ilgi büyüktü.Amacımız yarınımızın teminatı çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmek,çocuklarımıza milli -manevi değerlerimizin aktarılarak gelecek nesillere taşınmasını sağlamak.Vatanına-milletine,öz kültürüne sahip çıkacak bireyler yetişmesini sağlamaktır.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı