STEM AT SCHOOL(OKULDA STEM) ETWİNNİNG PROJEMİZİ TAMAMLADIK

Okulumuz 4 yaş grubu öğretmeni Pınar ÖZTÜRK, sınıfı ile birlikte Stem at School( Okulda Stem) projesine katılım sağlamıştır. Projeyi 2019-2020 eğitim öğretim döneminde ve uzaktan eğitim sürecinde de öğrencileri ile birlikte devam ettirmiştir.

Proje kapsamında öğrencilerimiz: Oyun hamurundan hayalindeki evler, Karekod uygulamaları kullanarak yenilebilir araba hazırlama ve eşleşme yoluyla ortaklara gönderme, Balonlu araba, En sağlam kule, Yüzen gemiler, Storyjumper web2 aracı ile ''STEM ÖYKÜLERİ'' hazırlama, Da Vinci köprüsü, Kuş evi tasarımı, Webinar vb etkinlikler yapmıştır. Proje final ürünü olarak tüm ortakların uzaktan eğitim sürencinde öğrecileri tarafından hazırlanan vagonlar kargo yolu ile proje kurucularına göndendirdi. Tüm vagonlar birleştirilerek okulda stem treni oluşturuldu.
Projemiz ile öğretmenimiz stem uygulamalarını yaygınlaştırarak; öğrencilerimizin stem etkinlikleri sayesinde  kolay malzemelerle yaratıcılık , üretkenlik, problem çözme , problem durumlarına yönelik çözümler üretme  vb. özelliklerini geliştirmiştir.

Proje sonucunda da tüm okulların ürünlerinin bulunduğu sanal sergi hazırlanmıştır.
https://www.artsteps.com/view/5ed50a321f5bc8063275ecdd



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı