OKULUMUZA ANLAMLI ZİYARET

Rize Belediyesi eski başkanlarından rahmetli Ekrem ORHON'un ölümünün 36. yıl dönümü anısına ilimizde yapılacak bir dizi anma programına katılmak için değerli kızı Çayhan ORHON DERVİŞOĞLU Hanımefendi babasının isminin verilerek yaşatılmış olduğu okulumuza ziyarette bulundu.

Rize Belediyesi eski başkanlarından rahmetli  Ekrem ORHON'un ölümünün 36. yıl dönümü anısına ilimizde yapılacak bir dizi anma programına katılmak için değerli kızı Sayın Çayhan ORHON DERVİŞOĞLU Hanımefendi babasının isminin verilerek yaşatılmış olduğu okulumuzu, İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yaşar KOÇAK, Belediye Başkan Yardımcısı Sayın M. Aydın BİLSEL, Belediye Meclis Üyesi Sayın Dursun BİLGİLİ, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Salih YELKENCİ, Milli Eğitim Şube Müdürü Sayın Selman YILDIRTAN, Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Sayın Meryem TURGUT, Çay MTAL Müdürü Sayın Mine HACIÖMEROĞLU, Ali Metin Kazancı Rize Lisesi Müdürü Sayın Nilgün DÜLGER, Hasan Kemal Denizcilik MTAL Müdürü Sayın Vedat MAZGAL, Gülbahar Hatun MTAL Müdürü Sayın Mustafa METE okulumuza ziyarette bulundular.


Ekrem Orhon MTAL Müdürü Sayın Muhammet KAN tarafından karşılanan konuklara okulumuzun turizm alanında Rize'nin ara eleman ihtiyacının karşılanması hakkında kısa bir brifing verilmiştir. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar KOÇAK, uygulama otelinin en kısa zamanda ilimize kazandırılması için gerekli çalışmaların başlatıldığını söylemiştir.

Sayın Çayhan ORHON DERVİŞOĞLU; okulumuzun konum itibari ile çok güzel bir yerde olduğu, binasının temiz ve düzenli olması, babasının adının bu okulda yaşatılmasının kendisini ve ailesini çok mutlu ettiğini belirtti.

Değerli konuklarımıza bu nazik katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı