Oğuzhan ÇÖL- Pakize ÇETİN
- Tarih: 12.05.2022Okunma: 355
Okuldan Benzer Haberler
-
Nurullah Kıran 18 2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ
-
Nurullah Kıran 20 ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE MARKET ALIŞVERİŞİ YAPTIK
-
Nurullah Kıran 150 VELİ ZİYARETİ
-
ECE KARAGÖZ 61 MİSAFİRİN VAR İFTAR PROGRAMLARIMIZ
-
Nurullah Kıran 19 TÜRK DÜNYASI ve TOPLULUKLARI HAFTASI
-
Esra Kıran 23 MUHLAMA UZATMA YARIŞMASI
-
FARUK ÇAVUŞ 22 2 MART RİZENİN KURTULUŞU
-
deniz söyke 28 ÇAMLIHEMŞİN ÇPAL YEŞİLAY HAFTASI
-
HABİBE ADIGÜZEL 38 UMRE ÖDÜLLÜ BİLGİ YARIŞMASI
-
HABİBE ADIGÜZEL 22 PAZAR SAHİL MÜFREZESİ ŞEHİTLİK GEZİSİ VE HEMŞİN TABİAT PARKI YÜRÜYÜŞÜ
YİYECEK-İÇECEK HİZMETLERİ BÖLÜM TANITIM ETKİNLİĞİ
Yiyecek İçecek Hizmetleri bölümü alan tanıtımı kapsamında İlçemiz Atatürk Ortaokulu 8. sınf öğrencileri okulumuzda kahvaltı etkinliği ile ağırlandı.
Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alan Şefi Oğuzhan ÇÖL ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Atölye Şefi Pakize ÇETİN ile atölyelerimizin tanıtımını yapıldı. Uygulamalı derslerdeki fotoğraflardan yararlanılarak hazırlanan slayt gösterisi ile bölümün avantajları, erasmus projelerimiz, bölüm etkinlikleri, ulusal ve uluslararası katıldığımız yarışmalarla ilgili tanıtım yapıldı.
Ayrıca okulumuz yiyecek içecek hizmetleri alanından mezun olup şu an Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde okuyan Emine KESİMAL de bölümün avantajları konusunda öğrencileri bilgilendirdi.
Etiketler: