PAZAR FEN LİSESİ'NDE BASKETBOL GELENEĞİ

17-26 Aralık 2019 tarihleri arasında yapılan Okul Sporları Basketbol Genç Erkekler ve Genç Kızlar il birinciliği müsabakalarında kızlarda birinci olarak bölge finallerindeki yerimizi aldık.

Pazar Fen Lisesi Kız Basketbol Takımı Gülbahar Hatun MTAL, Özel Pazar Kültür MTAL, Pazar Necat Sağbaş Anadolu Lisesi ve Pazar 10 Mart MTAL'nin bulunduğu gruptaki ilk üç maçını kazandıktan sonra final niteliğindeki maçta Necat Sağbaş Anadolu Lisesi'ni 76-37 yenerek, geçen yıl olduğu gibi, bölge finallerine gitmeye hak kazandı. Erkek Basketbol takımımız ise Özel Pazar Kültür MTAL, Çayeli Ahmet Hamdi Nurzan İsakoğlu Anadolu Lisesi ve Ardeşen Kanuni Anadolu Lisesi'nin yeraldığı grubunu birincilikle bitirerek çeyrek finale çıkmasına rağmen buradaki rakibi olan Rize AİHL'ne 60-52 yenilerek elendi.

Kapalı spor salonu olmayan bir okulda salon sporlarının en popüleri olan basketbolda hem kız hem erkek takımlarımızla başarılar elde eden Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yıldıray BÜYÜKTERZİ'yi kutluyor, kız basketbol takımımıza bölge finallerinde başarılar diliyoruz.



Etiketler:   

YORUMLAR


N
Nimet Büyük      30.12.2019     
Emeklerinize sağlık arkadaşlar

Y
Yaşar Koçak      30.12.2019     
Harikasınız. Tebrik ediyorum...

B
BERK EREN (Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)      31.12.2019     
Tebrikler