GELENEKLERİMİZİ YAŞAYARAK ÖĞRENME

Okulumuz 2-A Sınıfı öğrencileri geleneklerini yaşayarak öğrendi. Kültürel değerlerimizden kına gecesi, düğün ve asker uğurlama geleneklerimizi sınıfta canlandırdık.

Kültürümüzü korumanın ve gelecek nesillere aktarmanın önemini kavradık. Coşkuyu, hüznü, birlik ve beraberliği, milli duyguları yoğun bir şekilde hissettik.



Etiketler:   

YORUMLAR


N
Nurtaç Hizal      28.04.2019     
Zeynep hanim emeğinize elinize saglik çok guzel bi etkinlik oldu cocuklara daha guzel nasil anlatilabilirdi ki .....Basarilariniz daim olsun

Z
Zeynep Ağun      28.04.2019     
Güzel bir etkinlik oldu .çocuklarımızda geleneklerimizi eğlenceli olarak öğrenmiş oldu .Zeynep öğretmenimize teşekkür ediyorum .

B
Büşra Kalender      28.04.2019     
Geleceğimiz olan çocuklarımıza bu tür geleneklerimizin öğretilmesi çok güzel bir etkinlik olmuş. Bu konuda emeği geçen sevgili öğretmenimiz Zeynep Güzel Hızarcı hanıma çok teşekkür ediyorum. Evlatlarımızın unutamayacağı bir anı olmuş.

T
Turkan yazıcı      28.04.2019     
Değerli öğretmenimiz Zeynep Güzel Hızarcı ya kültürel değerlerimizi öğrencilerimize bukadar güzel , özverili. bir şekilde anlattığı ve anlattırdığı için çok teşekkür ederiz harika bir etkinlik oldu

E
Emel Kaya      28.04.2019     
Çok güzel düşünülmüş ve iyi planlanarak uygulanan bu etkinlik için Zeynep hocamızı tebrik ediyorum. Ülkemizin böyle geleneklerine bağlı başarılı öğretmenlere ihtiyacı var.

Z
ZEKİ PEHLİVAN      15.05.2019     
Emeği geçenleri ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum.