MÜDÜRÜMÜZ ENGİN EMEN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ NEDENİYLE BİR MESAJ YAYIMLADI
Müdürümüz Engin EMEN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
10 Ocak 1961 tarihinde 212 sayılı kanunun yürürlüğe girmesi münasebetiyle 10 Ocak gününü "Çalışan Gazeteciler Günü" hep birlikte idrak etmekteyiz.
İletişim ve etkileşim sürecinin bir çok olayda ve olguda belirleyici olduğu teknoloji çağında gazetecilik mesleği, topluma haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Bu önemli görevi yerine getirmek için her şartta ve ortamda görevlerini yerine getiren gazetecilerimiz mesai saatine bakmadan, halkımıza bilgi vermek ve tüm konularda haberdar etmek için fedakarca çalışmaktadırlar.
Gece gündüz demeden fedakarca çalışarak halkımıza haber ulaştıran değerli basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.
Engin EMEN
İl Milli Eğitim Müdürü