1-7 MART DEPREM HAFTASI DOLAYISI İLE TÜM OKUL VE KURUMLARDA EŞ ZAMANLI TAHLİYE TATBİKATI YAPILDI
Müdürlüğümüz ve AFAD ortaklığı ile gerçekleştirilen deprem tatbikatına Valimiz Sayın Kemal ÇEBER, İl Jandarma Komutanı Hakan DEDEBAĞI, İl Müftüsü Naci ÇAKMAKÇI , AFAD Müdürü Mehmet Salih AVCI , Ticaret İl Müdürü Osman KÖSEOĞLU katıldı.
Bakanlığımız 2022 yılı 1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında 04 Mart 2022 tarihi Saat 11.30'da Müdürlüğümüze bağlı tüm okul ve kurumlarda eş zamanlı "Tahliye Tatbikatı" başarılı bir şekilde yapıldı.
İl programı Sayın Valimiz Kemal ÇEBER'in başkanlığında, Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN ve il protokolünün katılımıyla Çay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi. İl programında Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü Çadır Kurulum Personeli, Sağlık Müdürlüğü UMKE ve Ambulans personeli, Rize Belediyesi kurtarma aracı ile İtfaiye Personeli görev aldı. MEB EKUB ekibimiz hem okul tatbikatlarında hem de il tatbikatında aktif görev aldı.