ULUSLARARASI YEMEK YARIŞMASINDAN ÖDÜLLERLE DÖNEN ÖĞRENCİLER ONURLANDIRILDI
Mutfak Sanatları ve Gastronomi Federasyonunun düzenlediği 23 okul ve 250 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen İstanbul Kültür ve Tat Festivali Uluslararası Yemek Yarışması'nda 2 altın, 1 Gümüş madalya alan Gülbahar Hatun MTAL öğrencileri Kevser KARALİ, Dilara KOÇAL, Ayşegül AYDIN ve okulun Yiyecek ve İçecek Hizmetleri öğretmeni Arzu ERCİYES için İl Milli Eğitim Müdür Vekili Salih YELKENCİ ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kemal KARACA'nın katılımıyla ödül töreni yapıldı.
İstanbul'da düzenlenen Uluslararası yarışmaya;
Balık kategorisinde (Altın Madalya): Pancarlı risotto eşliğinde soya soslu somon (sebze garnitürleriyle)
Makarna Kategorisinde (Altın Madalya): Cevizli kaymak sos eşliğinde kara lahana dolgulu ravyoli
Tatlı Kategorisinde (Gümüş Madalya): Fıstık ve krokan dolgulu güllaç sarma menüleriyle katılarak madalya kazanan 12. sınıf Yiyecek ve İçecek Bölümü öğrencilerimiz Kevser KARALİ, Dilara KOÇAL, Ayşegül AYDIN ve öğretmenleri Arzu ERCİYES yemeklerini basın mensuplarına tanıttıktan sonra, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Salih YELKENCİ, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Kemal KARACA ve Okul Müdürü Mustafa METE'ye sundular. Yapılan sunumdan sonra öğretmen ve öğrencilere ödülleri takdim edildi. Başarılarının süreklilik göstermesi dileğiyle program sonlandırıldı.