ULUSLARARASI YEMEK YARIŞMASINDAN MADALYALARLA DÖNDÜK
Mutfak Sanatları ve Gastronomi Federasyonunun düzenlediği 23 okul ve 250 öğrencinin katılımıyla gerçekleşen İstanbul Kültür ve Tat Festivali Uluslararası Yemek Yarışması'na 3 kategoride katılan Gülbahar Hatun MTAL öğrencileri 2 altın ve 1 Gümüş madalya kazanarak ilimizi onurlandırmıştır.
İstanbul'da düzenlenen Uluslararası yarışmaya;
Balık kategorisinde (Altın Madalya): Pancarlı risotto eşliğinde soya soslu somon (sebze garnitürleriyle)
Makarna Kategorisinde (Altın Madalya): Cevizli kaymak sos eşliğinde kara lahana dolgulu ravyoli
Tatlı Kategorisinde (Gümüş Madalya): Fıstık ve krokan dolgulu güllaç sarma
menüleriyle katılarak madalya kazanan 12. sınıf Yiyecek ve İçecek Bölümü öğrencilerimiz Kevser KARALİ, Dilara KOÇAL, Ayşegül AYDIN'ı ve rehber öğretmenleri Arzu ERCİYES'i tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.