EVDEKİ FEN(A) İŞLER ETWINNING PROJEMİZ

Öğrencilerimizin yaparak yaşayarak öğrenmelerine katkı sağlamak amacıyla tasarlanan projemiz farklı illerden öğretmenlerimizin katkılarıyla yürütülmektedir.

 "EVDEKİ FEN(A) İŞLER" Fen Bilimleri Öğretmenimiz Elvan SEKBAN BİLGİN ile Küçükçayır Ortaokulu Fen Bilimleri Öğretmeni Derya USTA KAYA'nın kurucu ortak olarak yürüttükleri e- twinning projesi UDS'den onay aldı. 

Modern dünyada hayatımızın her alanına girmeyi başaran teknoloji, aktif öğrenmenin en önemli destekçilerinden biridir. Aktif öğrenme ortamlarında öğrencinin 21. yy becerilerini kazandığı ve öğrenmenin üst düzeyde gerçekleştiği bilinmektedir. Salgın dolayısıyla eğitim alanında meyda gelen değişmeler sonucunda, uzaktan eğitimin daha bir önem kazandığı günümüzde aktif öğrenme eğitimde etkinliği ve verimliliği artırmanın önemli bir yoludur.

öğrenciler süreçte yaoarak yaşayarak kalıcı öğrenmeler gerçekleştirirler. bu projede öğretmenler, uzaktan eğitim sürecini yönlendiren bir rehber konumunda olacak, öğrencilere web 2.0 araçlarını kullanma becerileri ile donanacak, etkinlik ve oyunlar sayesinde z kuşağı öğrencileriyle aynı dilde bir eğitim verme imkanı bulacaklardır.



Etiketler:   

YORUMLAR


C
Cevahir KAYA      23.02.2021 21:34:39     
Tebrikler, bu ekip çok güzel işler çıkaracak. Başarılar dilerim.