“OKUYAN AİLE” VELİ ZOOM TOPLANTISI

e-Twinning projemiz “Okuyan Aile” kapsamında yapılan velilerimizle kitap toplantılarımız Covit-19 sebebiyle Zoom üzerinden gerçekleştirildi.

Ormanlı İlkokulu 1/A sınıfı öğretmeni Merve OKUMUŞ tarafından yürütülen e-Twinning "Okuyan Aile" projesinin son ay kitabı olan "Bütün Beyinli Çocuk"  Veli kitap toplantısı COVİT-19 pandemi süreci sebebiyle canlı bağlantı yoluyla gerçekleştirildi.

Kitap içeriğinde verilen örnek olaylara kendi hayatlarından davranış örnekleri verilerek doğru ve hatalı olan davranış ve söz kalıpları üzerine kimi zaman üzülerek kimi zaman gülerek  katıldıkları verimli bir toplantı oldu.

Yapılan  bu etkinlik ile veliler çocukların beyinlerini nasıl iki yönünü de aktifleştirebileceklerine dair çeşitli stratejiler öğrendiler. Pandemi sürecinde kitabı temin etme sıkıntısı yaşayan velilerin de içerikteki stratejik yaklaşımları kendilerine katlı sağlayacağını düşündüğünden sürecin rahatladığı zaman temin etme kararı aldılar..Kitabın içeriği yönüyle de proje hedeflerini kazandırmada destekleyici bir etkinlik oldu.Toplantı bitiminde veliler tarafından etkili ve verimli bir toplantı olduğu sözel olarak ifade edildi.

         
 



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      17.06.2020     
Okul veli el ele. Tebrik ediyorum...

  • M
    Merve OKUMUŞ      17.06.2020
    Teşekkür ederim müdürüm ...
G
Gonca yıldırım      18.06.2020     
Farklı tarzınızla herkese örnek oluyorsunuz hocam tebrik ederim

  • M
    Merve OKUMUŞ      18.06.2020
    çok teşekkür ederim Gonca öğretmenim...