GELECEĞİN HEMŞİRELERİNİ YETİŞTİRENLER HEMŞİRELERİ UNUTMADI

12 Mayıs Dünya Hemşireler günü dolayısı ile Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Sağlık Meslek Lisesi ) Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi sağlıkçılarına ikramda bulundu.

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK, Pazar 10 Mart MTAL Müdürü Mustafa Öner HATIRNAZ, Müdür Yardımcısı Hızır Ömer TELATAR ve Okul Öğretmenleri Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde çalışan Hemşirelerin Hemşireler gününü kutladı.

Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK: bu zor dönemindeki çalışmalarından dolayı salgın döneminde manevi destek sağlamak amacı ile ziyaret ettiklerini ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletip, Pazar Kaçkar Devlet Hastanesinde çalışan hemşirelerin hemşireler gününü kutladı.

Pazar 10 Mart MTAL Müdürü Mustafa Öner HATIRNAZ: bu zor süreçte göstermiş oldukları çalışmanın yanında, bizler okulda öğrencilerimize işin teoriğini anlatıyoruz. Öğrencilerimiz hastaneye staja geliyor, uygulama kısmını sizler gösteriyorsunuz. Sizler sayesinde okulumuz öğrencilerinin geleceğin Türkiye’sinde hizmet edeceklerini belirtip hemşireler gününü kutladı. Okulumuzun ikramını kabul ettiğiniz içinde teşekkürlerini iletti.

Pazar Kaçkar Devlet Hastanesi Hemşiresi Şirin BEKİROĞLU’da İlçe Milli Eğitim Müdürüne, okul idareci ve öğretmenlerine Hemşireler gününde kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür etti. BEKİROĞLU: sağlık çalışanlarının işlerinin çok zor olduğu bu dönemin çok emek istediğini, bu süreçte bize destek oldunuz, moral verdiniz çok sağ olun, çok teşekkürler dedi.



Etiketler:   

YORUMLAR


N
Nimet Büyük      14.05.2020     
Bu örnek uygulamalarınızdan dolayı sonsuz teşekkür ediyorum