NECİP FAZIL KISAKÜREK ŞİİR OKUMA YARIŞMASI

Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 virüsü sebebiyle bu yıl Necip Fazıl Kısakürek Dinleti programımızı gerçekleştiremedik. Programa hazırlanan öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve onları izleyecek olan velilerimizin burukluklarını azaltmak adına üstadın şiirlerinin okunmasıyla ilgili bir yarışma tertip ettik.

Yarışma, katılım duyurusunda olduğu üzere 24 Nisan 2020'de son buldu. Yeteneklerini göstermek için oldukça güzel videolar hazırlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Aynı zamanda Okul Müdürü Sami Kemal OĞUZ, öğrencilerin şiir okuma performanslarından kesitlerin yer aldığı bir video aracılığıyla whatsapp üzerinden aşağıdaki teşekkür mesajını yayımladılar:

Saygıdeğer Çalışma  Arkadaşlarım, Kıymetli Velilerim ve Mübarek Öğrencilerim, 

Okulumuz, Türk edebiyatının ve fikir dünyasının yetiştirmiş olduğu güzide bir insanın adını taşımaktadır. Bu büyük insanın ismi ile her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz dinleti programını bu yıl düzenleyememiş olmanın hüznünü yaşıyorum. Bu hüznü biraz olsun teskin etmek için okulumuz bünyesinde üstadın şiirlerini güzel okuma yarışması düzenledik. Yarışmayı düzenleyen başta Türkçe zümresi öğretmenlerine olmak üzere, öğrencilere duyuruları yaparak onları motive eden tüm öğretmen arkadaşlarıma ve en önemlisi yarışmaya katılım gösteren öğrencilerimle onların kıymetli ailelerine teşekkürü borç bilirim. Allah katkı sunan herkesten razı olsun.

 

Türkçe Zümresinin jüri olduğu yarışmada dereceye giren öğrenciler şu şekildedir:

1. Ahsen Zeynep UÇAK (5A)

2. Zeynep OKUMUŞ (6A)

3. Miraç ÖRSOĞLU (6B)



Etiketler:   

YORUMLAR


S
Sami Kemal OĞUZ      6.05.2020     
Türkçe zümresi arkadaşlarımı ve mübarek öğrencilerimi tebrik ediyorum....