EVDE KAL GÜVENLİ OYUN OYNA

Projemizin nisan ayı etkinlikleri "Güvenli Oyun"

Çayeli 9 Mart İlkokulu sınıf öğretmenleri Ali Yılmaz ve Gökçe Kılıç Yılmaz tarafından gerçekleştirilen My Safe Life (Güvenli Hayatım) eTwinning projesi okullara ara verilen bu süreçte etkinliklerine tüm hızıyla devam ediyor. Ülkemizden 10 ve Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden 7 okulun ortaklığında gerçekleşen projede öğrencilerimiz günlük yaşamlarında güvenli olmayı öğreniyorlar. Üç modülden oluşan projede öğrenciler öncelikle internet güvenliği ve okul güvenliği etkinliklerini yaptılar. Nisan ayı etkinlikleri “Güvenli Oyun” olarak belirlendi.  

Azerbaycan, İtalya, Romanya, Makedonya ülkeleriyle ve ülkemizden farklı şehirlerden öğrencilerle eTwinning platformunda iletişim kurarak etkileşim içinde olan öğrencilerimiz online olarak etkinliklere devam etmektedirler.

Covid-19 nedeniyle öğrencilerimizin evde kaldığı süreçte “evde kal güvenli oyun oyna” sloganı ile belirlenen oyunlarla ev ortamının daha eğlenceli ve güvenilir olmasının amaçlandığı projede 3/A ve 4/F sınıfı öğrencileri başarılı etkinlikler gerçekleştiriyorlar.

Öğrenciler akıl ve zeka oyunları, web 2.0 araçları ile hazırlanan oyunlar, yapay zeka ile oluşturulmuş oyunların yanı sıra, evde aileleri ile eğlenceli oyunlarla bu süreçte evlerini daha eğlenceli hale getiriyorlar ve güvenli oyunlar oynuyorlar.

 



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yakup KETENCI      17.04.2020     
Ali ve Gokce Hocam tebrik ediyorum.

Y
Yaşar Koçak      25.04.2020     
Tebrik ediyorum. Tatil değil uzaktan eğitim.