UZAKTAN EĞİTİME HAZIRIZ

Tüm dünyayı saran Koronavirüs tehlikesi ülkemizde de etkilerini gösterdi. Pek çok alanı olumsuz etkileyen virüs, bakanlığımızın aldığı tedbirler sayesinde eğitim- öğretimi sekteye uğratamadı. Tehlikeyi önceden sezen bakanlığımız, ara tatili öne çekti. Ara tatilden sonraki hafta olan 23-29 Mart tarihindeki dersleri TRT ile yapılan protokol gereği televizyondan uzaktan eğitim ile yapacak.

Okulumuz öğretmenleri daha ilk günden itibaren öğrencilerimizi uzaktan eğitime hazırladılar. Uzaktan eğitimin ne olduğunu, nasıl bir süreç takip edileceğini öğrencilerimize ve velilerimize anlattılar. EBA şifresi olmayan öğrencilere şifre verdiler, TRT EBA TV'nin kurulumu hakkında öğrencilere tek tek bilgi verdiler. Öğrencilerin çalışma programlarını telefondan ve EBA'dan takip ettiler. 
Öğretmenlerimiz, 23 martta başlayacak olan uzaktan eğitime istisnasız her öğrencimizi hazır hale getirdiler. İlk günden beri krizi ustalıkla yöneten Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'a, bakanlık çalışanlarına, TRT'ye ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Eğitim; her yerde, her zaman...
 



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      23.03.2020     
Pek çok okul için örnek çalışma. Tebrik ediyorum...

M
Mahmut Dertli      24.03.2020     
Teşekkür ederiz müdürüm.