PAZAR AHMET MESUT YILMAZ İLKOKULUNDA TASARIM BECERİ ATÖLYELERİ AÇILDI

04 Mart 2020 tarihinde Pazar Ahmet Mesut Yılmaz İlkokulunda Pazar Kaymakamı Ayhan TERZİ, Belediye Başkanı Ahmet BASA, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar KOÇAK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BÜYÜK ve çok sayıda saygıdeğer davetlinin katıldığı açılış programına ilgi yüksekti.

    Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Mustafa DURAN Bakanlığımızın başlatmış olduğu 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında Görsel Sanatlar ve Tasarım ile Müzik ve Drama Becerileri atölyesinin açıldığını; bu atölyelerin öğrencileri hayata ve sanata hazırlama anlamında tam donanımlı olarak donatıldığını ve öğrencilerin hizmetine sunulduğunu ifade etti.

    Okul Müdürü Mustafa DURAN hazırlanan bu atölyelerde tüm Mesut Yılmaz Ailesini buluşturmak istediğini bu vesile ile öğrencilerimizle birlikte velilerimizin de yararlanabileceği çeşitli kursların düzenleneceğini söyledi.

    Pazar İlçesinde bir ilk olan bu atölyelerin yapımında maddi manevi desteklerini esirgemeyen Kaymakam Beye, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine ve atölyelerin görsel tasarımlarının yapımında emeği geçen Semahat KURT, Beyza GÜZEY, Yeşim SOLAK ve diğer tüm paydaşlarına teşekkürlerini sundu.

   Müdürümüz bu atölyelerin bir amacının da özel yetenekli öğrencilerin önünü açmak, onları amacına uygun yetiştirmek olduğunu söyleyerek Mutlu Çocuklar Güçlü Türkiye sloganı ile öğrencilerimiz için çalışmaya devam edileceğini belirtti.

   Açılışın sonunda okulumuz öğretmenlerinden Anadolu Masaları İl Koordinatörü olan Fatih IRMAk’tan “Kara Vezir” Adlı Masalını dinledik.

   Programa katılımlarından dolayı tüm davetlilere okul müdürü teşekkürleri sunmuştur.



Etiketler:   

YORUMLAR


N
Nimet Büyük      6.03.2020     
Farkındalığa ve farklılık oluşturmaya devam arkadaşlar

Y
Yaşar Koçak      8.03.2020     
Yeni eğitim ortamları hayırlı olsun. Yaparak yaşayarak öğrenmek önemlidir. Tebrikler....

M
Mustafa DURAN      9.03.2020     
2023 Eğitim Vizyonuna Okulumuzda Oluşturulan Atölyelerle Hazırız....