ÇAYELİ DENİZCİLİK LİSESİ ÖĞRENCİLERİ FİNLANDİYA'DA

Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri uygulamalı denizcilik eğitimi için Finlandiya'nın Başkenti Helsinki'de

Erasmus+ Mesleki Eğitim alanında Finlandiya'nın başkenti Helsinki'de üç hafta staj yapmak için Finlandiya’ya giden Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri denizcilik eğitimi uygulamaları alanında staj faaliyetlerini sürdürüyor. Öğrenciler  yoğun staj programları haricinde hafta sonları İsveç, Danimarka gibi ülkelere kültürel geziler gerçekleştiriyor.

Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığınca yürütülmekte olan Erasmus+ Mesleki Eğitim Alanında Erasmus Akreditasyonuna Sahip Kuruluşlar İçin Öğrenici ve Personel Hareketliliği Faaliyeti (KA121-VET) kapsamında koordinatör kurum Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2021 yılı Teklif Çağrısı döneminde sunulan 2021-1-TR01-KA121-VET-000009461 numaralı projede okulumuz Çayeli Ahmet Hamdi İshakoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu (Denizcilik) Lisesi konsorsiyum üyesi olarak yer almaktadır.  05-27 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilmekte olan staj faaliyetlerine 6 öğrenici ve 2 öğretmen katılmaktadır.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı