OKULUMUZ TARAFINDAN MUHTEŞEM BİR KONSER DAHA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuz Türk Telekom Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği olmak üzere iki bölümden oluşan konser İsmail Kahraman Kültür Merkezinde dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Konsere Rize Valisi Sayın Kemal ÇEBER ve eşleri Sayın Neslihan ÇEBER Hanımefendi, Sayın Fatma METİN Hanımefendi, Milli Eğitim Müdürümüz Engin EMEN ve eşleri, Şube Müdürlerimiz, kurum müdürleri, öğretmenlerimiz ve değerli Rize halkı katıldı. 

Halkın yoğun ilgi gösterdiği ve Çay Televizyonu tarafından canlı olarak yayınlanan  konserde öğrenciler çeşitli yörelere ait türkülerle dinleyenlere kimi zaman duygulu anlar yaşatırken dinleyenlerin coşkulu bir akşam geçirmelerini sağladılar.

Bireysel performansların da sergilendiği konserde konuşma yapan Valimiz Sayın Kemal ÇEBER gençlerin böylesine içten türküler söylediği bir programda olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirirken; konserin hazırlanmasında emeği geçen Okul Müdürüne, öğretmenlerine, öğrencilere ve katılım sağlayan Rize halkına teşekkür etti. Hitaplarının ardından programa katkısı olan öğrencileri temsilen Şef Yasemin BAŞKAN GÜNAL'a çiçek takdim eden Valimiz Sayın Kemal ÇEBER öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı