STEMLE 21. YÜZYIL ETWINNING PROJESİ ( 21.CENTURRY WITH STEM)

STEMLE 21.yüzyıl eTwining Projemizde; Fen, Mühendislik, Teknoloji, Matematik gibi dört önemli disiplini bütünleştirerek gerçekçi, iş birliğine dayalı, düşünme ve problem çözme gibi öğrenme deneyimi kazandırmak istiyoruz.

Kurtuluş İlkokulu Anasınıfı öğretmenlerinden Yeşim Telci ve öğrencileri ile birlikte dahil olduğu "Stemle 21.yüzyıl" ‘’STEMLE 21st CENTURY’’     projesi sona ermiştir. Projede Türkiye Litvanya ve Maltanın olduğu 11 üyeli bir projedir

Projemizde; Fen, Mühendislik, Teknoloji, Matematik gibi dört önemli disiplini bütünleştirerek gerçekçi, iş birliğine dayalı, düşünme ve problem çözme  gibi öğrenme deneyimi üzerinde etkinlikler planlanmıştır.

Aralık ayında problem durumuna göre lunapark oyuncakları tasarladık. Ocak ayında hızlı ve güvenli ulaşım araçları üzeninde çalışmalar yaptık. Şubat ayında sağlam yapılarla ilgili çalışmalar gerçekleştirdik. Mart ayında geleceğimizi de daha temiz bir dünya nasıl olur dedik ve hem araştırdık hem de ürünler ortaya çıkardık.

Projede hedefler, gerçekleştirilmiş olup öğrenciler 21. yüzyıl becerileri ile donatılmış bireyler olma yolunda ilerlemeye başladılar.



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı