ARDEŞEN MTAL ÖĞRENCİLERİ ETWİNNİNG PROJESİNDE (DÜNYAMIZI GÜZELLEŞTİRELİM )

Proje amaçlarından olan GELECEĞİMİZ İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ (OUR FUTURE BEAUTIFUL SUSTAINABLE TOGETHER) harfleriyle tüm ortakların katıldığı kitap ayraçları hazırlandı. Ve öğrencilerimiz kitap ayraçlarını dağıtarak projemizi tanıttı.

eTwinning  kapsamında MAKE IT HAPPEN :OUR NAURE OUR FUTURE projemizin ocak ayı çalışmalarında tüm öğrencilerimizin katılımıyla oluşturulmuş ortak ürün yeniyıl takvimi hazırlandı.

Proje amaçlarından olan GELECEĞİMİZ İÇİN SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ  (OUR FUTURE BEAUTIFUL SUSTAINABLE  TOGETHER) harfleriyle tüm ortakların katıldığı kitap ayraçları hazırlandı. Ve öğrencilerimiz kitap ayraçlarını dağıtarak projemizi tanıttı.

Dünyamızı korumaya yönelik bireysel sorumluluk alma ve bilinç kazanma amaçlı her öğrencimiz SUAYAK İZİ VE KARBON AYAK İZİ hesaplamalarını yaptı. Çıkan sonuçlara göre su ayak izini ve karbon ayak izini azaltmak için neler yapabileceğiyle ilgili kararlar alarak bir infografik hazırladı. E-BBOK ta toplandı.

Öğrencilerimizin bir konu hakkında sözlü yada yazılı ifade edebilme becerilerini desteklemeye yönelik proje adıyla oluşturulan AKROSTİŞ ŞİİR hazırlandı her okul bir harfine uygun cümle yazdı ve öğrencilerimiz şiiri okudu



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı