MEKTUP YAZ, KENDİNİ TANIT,ARKADAŞ EDİN, ŞEHRİNİ TANIT

Gençlik ve Spor Bakanlığının MEKTUP YAZ KENDİNİ TANIT KARDEŞ EDİN ŞEHRİNİ TANIT adlı projesi kapsamında Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Malatya’ya gezi düzenledi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının MEKTUP YAZ KENDİNİ TANIT KARDEŞ EDİN ŞEHRİNİ TANIT adlı projesi kapsamında Malatya Yeşilyurt Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Kız Meslek Lisesi) ile Rize Merkez Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arasında ortak etkinlikler devam ediyor.

Daha önce iki okul öğrencileri birbirlerine mektuplar göndererek kendi şehirlerini tanıtmışlardı. Daha sonra Malatyalı öğrenciler Rize İlini ziyarete gelerek bir çok tarihi, turistik ve doğal güzellikleri yakından görme fırsatı yakalamıştı.

Projenin son ayağında ise Gülbahar Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri 3 Mayıs tarihinde Malatya’ya gitmek üzere yola çıktı. Malatya’da bir çok tarihi ve turistik mekanları gezen öğrenciler farklı bir kültürü tanıma fırsatı buldular.  Mektup yaz, kendini tanıt,arkadaş edin, şehrini tanıt projesi  kapsamında  yapılan bu etkinlik 5 Mayıs günü sona ererek öğrenciler Rize’ye geri dönüş yaptı.



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      06.05.2019     
Emeği geçenleri tebrik ediyorum...

N
NİLGÜN DÜLGER      07.05.2019     
Teşekkür ederiz sayın müdürüm