PAZAR 10 MART MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN TOPLUM YARARINA FAALİYET

Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Sağlık Meslek Lisesi ) Öğretmen ve Öğrencileri İlçe Toplum Sağlığı Merkezi KETEM birimi ile birlikte bu gün saat 10:00 ile 14:00 saatleri arasında Pazar 15 Temmuz Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesi kapsamında Ramazan ayı öncesi vatandaşların tansiyon ve kan şekerini ölçtü.

Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Sağlık Meslek Lisesi ) öğrencileri vatandaşların tansiyon ve kan şekerini ölçerken, kanser tarama testleri ile ilkyardım konularında vatandaşlara bilgi verdi.

Pazar 10 Mart Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ( Sağlık Meslek Lisesi ) Sağlık Hizmetleri Öğretmeni Muhsin BOZDİ Meslek Liseleri Ailelerle Buluşuyor projesi kapsamında Ramazan ayı öncesi böyle bir etkinlik düzenlediklerini söyledi. “Bu etkinlikte öğrencilerimiz, açtığımız standı ziyaret eden vatandaşlarımızın tansiyonunu ve kan şekerini ölçtü. İlkyardım konularında ve kanser tarama testleri ile ilgili bilgi verdi’’ dedi.

Tansiyon ve kan şekeri ölçülen vatandaşlar, yapılan etkinliğin önemli olduğunu belirterek, tansiyon ve kan şekerini ölçen öğrencilere teşekkür etti.



Etiketler:   

YORUMLAR


Y
Yaşar Koçak      05.05.2019     
Tebrikler