UKULELEM ELİMDE BESTEM DİLİMDE eTwinning projesi 23 Nisan Şenliği

UKULELEM ELİMDE BESTEM DİLİMDE eTwinning projesi 23 Nisan Şenliğini dev bir katılımla gerçekleştirdi.

Anasınıfı öğretmenlerinden DERYA ÇETİNKAYA'NIN kurucusu olduğu, ÖZLEM KAMİL ,GÖZDE ÖZTÜRK'ün de ortak olarak katıldığı  UKULELEM ELİMDE BESTEM DİLİMDE projesi ve öğrencileri 23 nisan şenliğine katıldı.

23 NİSAN ŞENLİĞİ'ni dev bir katılımla gerçekleştirdik.Ukulelel Elimde Bestem Dilimde, Sihirli Pencere ve Kukla Arkadaşlarım  eTwinning Projeleri  311 öğrenci 26 öğretmen ile beraber bir ilke imza atıp online ortamda, youtube canlı yayın sunumuyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1920'de Türk Milletinin bağımsızlığı yolunda attığı ilk adım olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 101. Yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladık. Samsun /Tekkeköy 19 Mayıs Anaokulu okul öncesi öğretmeni Zeynep ÇAKMAK, RİZE/Çayeli 9 Mart İlkokulu okul öncesi öğretmeni Derya ÇETİNKAYA, Samsun/ Havza Vakıfbank Atatürk Ortaokulu okul öncesi öğretmeni Nevim GÜREL, Hatay Erzin Şehit Hasan Babacan İlkokulu okul öncesi öğretmeni Gönül KOÇ, Mersin Toroslar 19 Mayıs İlkokulu okul öncesi öğretmeni Sevim ÖZTÜRK'ün kuruculuklarını yaptıkları proje ekipleriyle bir araya gelerek  23 Nisan Şenliği ni büyük bir coşkuyla kutladık.

Romanya'dan Köstence Başkonsolosu, Romanya Eğitim Daire Başkanı, Türk-Tatar Birliği Vekili, Türk-Tatar Birliği Meclis başkanı, kıymetli birçok misafir, Öğrencilerimiz ve Öğretmenlerimiz olarak birlikte harika bir program gerçekleştirdik.

 birçok misafir, öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olarak birlikte harika bir program gerçekleştirdik.

Samsun İl  Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Coşkun ESEN, Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet YALÇINKAYA , eTwinning Türkiye UDS yetkilimiz Sn. Turan GÖRE, Samsun İl  koordinatörü Sn. Cihan KOCAMAN, Proje Mentörümüz Nermin ÇAPIK,  Ukulelem Elimde Bestem Dilimde, Sihirli Pencere ve Kukla Arkadaşlarım ekibi  başta olmak üzere destek veren herkese sonsuz  teşekkürlerimizi Sunarız.

Programı izlemek isteyenler için youtube linki:

https://www.youtube.com/watch?v=lswaWn5bNuY



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı