ÅžED FSB PROJE KAÄ°HL TÃœBÄ°TAK 4006 BÄ°LÄ°M FUARI

Şehit Erhan Dural Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje  Okulu olarak TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı´nı güzel bir açılışla sergiledik.

Fuarımıza, Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın İbrahim ER, Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Burak FETTAHOĞLU, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sayın Ahmet Vefa GÜLER, Milli Eğitim Bakanlık Müşaviri Sayın Adem KÜLÜNK, Rize İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yaşar KOÇAK, Rize Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Aydın BİLSEL ve Okul Müdürleri ile birlikte çok sayıda veli ve öğrenci yoğun ilgi gösterdi.

Merakla ve heyecanla ilgi gören bilim, teknik, fen, edebiyat ,kültür ve değer eğitimi projeleri öğrencilerin başarılı sunumlarıyla ziyaretçilere tanıtıldı. Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın İbrahim ER´in öğrencilerle sıcak sohbetleri dikkate değerdi.Kendilerini tek tek tebrik ettikten sonra, yapmış olunan çalışmaların takdire şayan olduğunu belirten Sayın İbrahim ER fuar alanından ayrıldı. "İlimde ve Fende Yeni Nesile Öncü "sloganıyla eğitim hayatına başlayan okulumuz adından her alanda söz ettirmeye devam ediyor.



Etiketler:   

YORUMLAR


Ä
Ä°smet ÇoÄŸalmış      22.04.2019     
Büyük Türkiye ve insanlığa hayırlı bilim insanları yetişmesi duasıyla,güzel çalışmalar, devamlı olur inşallah

C
Cemre kaboÄŸlu      22.04.2019     
Fuar kesinlikle mükemmeldi