RMMTALDE FKB SERGİSİ

Okulumuz Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  10. Sınıf öğrencileri 18 Nisan Perşembe günü Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinde öğrendikleri konularla ilgili yapmış oldukları çalışmaları “FKB Bilim Fuarında” sergilediler

Okulumuz Rize Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  10. Sınıf öğrencileri 18 Nisan Perşembe günü Fizik, Kimya ve Biyoloji derslerinde öğrendikleri konularla ilgili yapmış oldukları çalışmaları “FKB Bilim Fuarında” sergilediler. Rize İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri gezmiş oldukları deney stantlarında eğlenceli zaman geçirdiler. Fuarın hazırlanmasında Fizik Öğretmeni Aysel Muradoğlu ve Yeliz Türedi, Kimya Öğretmeni Ayşegül Bilgin ve Biyoloji Öğretmeni Meryem Baş yıl boyunca yaptıkları faaliyetleri öğrencileri ile birlikte başarıyla sergilemişlerdir.

Fizik Öğretmeni Aysel Muradoğlu "Kim Korkar Fizik'ten" Projesi ile yıl boyunca yapmış olduğu çalışmalarla öğrencilerine fizik dersinden kokmamaları düşüncesinden yola çıkarak "herkes için fizik" sloganıyla yapmış olduğu çalışmaları sergilemiştir. 



Etiketler:   

YORUMLAR


Henüz yorum yazılmadı