8. Sayı
BALDAN SORULUR ARININ MARİFETİ
BALDAN SORULUR ARININ MARİFETİ

Her dal baharı bekler tomurcuk dilinden bir merhaba için doğaya. Cemre düşer yüreğine ağacın, artık dönüş yoktur kışa. Lakin güneşin yüreğe dokunan ilk ısısı olmazsa olmazdır. Baldan sorulur arının da marifeti. Herkes tadını bilir de, aklına gelmez çektiği.


Abdullah BAŞ 502
5. Sayı
ÇEYREK ASIRLIK ÇINAR
ÇEYREK ASIRLIK ÇINAR

Yirmili yaşlarda –hayatınızın baharında- olduğunuzu hayal edin. Özgürlüğün karşı konulamaz büyüsü dolaşırken damarlarınızda; eğlenceye, adrenaline, sosyalleşmeye aç olan ruhunuzu doyurmak için en yakın arkadaşlarınızla bir dağ başı kampında çadır kurabilir; festivalden konsere koşabilir, adrenalin sporlarını tadabilirsiniz.


Abdullah BAŞ 832
3. Sayı
DEM BU DEMDİR
DEM BU DEMDİR

Bazı şarkılar vardır, sadece “şarkı” demek yetmez onlara.  Çocukluğumuzdur onlar, hayatımızın en mutlu anlarında yanı başınızdaki dostumuz…  Ruhumuzda fırtınaların koptuğu mevsimlerde acımızı hafifleten deva.


Abdullah BAŞ 949
1. Sayı
MÜZİK VE İNSAN
MÜZİK VE İNSAN

Ta eskiden beri vardı, o aslında. Bazen kuşların cıvıltısıydı bazen rüzgarın uğultusu. Bazen huşu veren bir ezan sesindeydi, bazen bir enstrümanın perdelerinde. Bazen yağmurun terennümüydü, bazen de bir çağlayanın gümbürtüsü, ama hep vardı.


Abdullah BAŞ 510